Fitness Šik | Máte málo času a dovolená je za dveřmi? Vyformujte si postavu pomocí elektrických impulsů
revoluční cvičení, cvičení EMS, rychlé hubnutí, odstranění celulitidy, elektrické impulsy, efektivní hubnutí, moderní hubnutí, elektrická stimulace svalů
17107
post-template-default,single,single-post,postid-17107,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Máte málo času a dovolená je za dveřmi? Vyformujte si postavu pomocí elektrických impulsů

Máte málo času a dovolená je za dveřmi? Vyformujte si postavu pomocí elektrických impulsů

EMS je revoluční metoda, která pomůže během krátké doby posílit svaly a zpevnit postavu.

 

Dost bylo dlouhých tréninků v posilovně, po kterých se výsledky dostavují jen pomalu. Devadesátiminutový trénink můžete zkrátit na dvacet, když si obléknete speciální oblek EMS-MAX. Oblek má suché elektrody, které přilnou ke kůži a kterými proudí impulzy elektrického proudu, jež aktivují různé svalové partie, nutí je se stahovat a pracovat. Elektrický proud má nízké napětí, stejné jako je běžně používáno v lázeňství či při rehabilitacích, a napodobuje tak impulzy, které běžně do svalů posílá mozek. Impulzy z elektrod ale dokáží aktivovat až 90 procent svalových vláken najednou, což je mnohem více, než je možné dosáhnout běžným cvičením.

Oblečen v obleku pak sportovec provádí jednoduché a snadno proveditelné cviky. Vibrace, které elektrický proud vyvolává, zvyšují obtížnost cviků, přesto ale zůstávají snadné natolik, že je zvládne i začátečník. „Elektrické impulzy také projdou až ke hlubokým stabilizačním svalům, které je za běžných okolností velmi obtížné posilovat. Přitom jsou důležité pro správné držení těla a prevenci zranění,“ uvádí  trenérka Hanka Škarabela z Fitness Šik. Podle ní pak posílené svalstvo kolem páteře pomáhá zmírnit bolesti zad.

Spalování tuku je dokonce 4x účinnější než při klasickém cvičení bez obleku, takže i hubnutí pomocí EMS obleku je rychlejší a bez JOJO efektu. Pokrok uvidíte již za 6 týdnů, přičemž ženy potěší, že pocítí rozdíl v problémových partiích, jakou jsou pas, boky a stehna a navíc dojde i k vyhlazení celulitidy. U mužů dochází k nárůstu svalů a zmenšení obvodu pasu.

Vyzkoušet cvičení s EMS může každý

Cvičení je vhodné nejen pro aktivní či vrcholové sportovce, ale i pro úplné začátečníky. Intenzitu cvičení lze totiž upravit individuálně podle potřeb a možností každého člověka. Revoluční metodu ocení i lidé s nadváhou, protože cvičení nezatěžuje klouby, takže je šetrnější a vhodné i jako rehabilitační cvičení po úrazech.

Nemůžete do fitka? Zacvičte si doma

Fitness Šik nabízí možnost objednat si trenéra domů, nebo dokonce do kanceláře. „Trenér přiveze oblek a vše potřebné k plnohodnotnému tréninku, takže ušetříte čas, aniž byste se museli ochudit o výhody této revoluční metody,“ vysvětluje Hanka, takže ani vaše vzdálenost od fitka v Uhříněvsi nemusí být překážkou. Trénink tak snadno zařadíte do svého denního rozvrhu a vůbec nezáleží na úrovni vaší zdatnosti.

 



VSTUPNÍ DIAGNOSTIKA POHYBOVÉHO APARÁTU ZDARMA V PŘÍPADĚ VYUŽITÍ TRENÉRSKÝCH SLUŽEB.